Vastuullisuus

Haluamme Provinassa varmistaa, että toimimme kaikissa tilanteissa vastuullisesti sekä säädösten ja ohjeistusten mukaisesti. Ilmoituskanavan tarkoitus on tukea hyvää ja luotettavaa yrityskulttuuria sekä työnantajamielikuvaa. Se antaa Provinan asiakkaille, työntekijöille ja muille sidosryhmille kanavan, jonka kautta voi luottamuksellisesti tuoda esiin toiminnassamme mahdollisesti havaittuja epäkohtia. Näin toimimalla haluamme varmistaa ja vahvistaa kaiken toimintamme vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä.

 

Provinan työntekijät voivat ensisijaisesti ilmoittaa epäilystä väärinkäytöstä, epäeettisestä toiminnasta tai epäkohdista omalle esihenkilölleen tai johdolle. Asiakkaat ja muut sidosryhmät sekä myös työntekijät voivat ilmoittaa epäkohdista anonyymisti tämän Whistleblow-kanavan kautta.

 

Kaikki ilmoituskanavaan jätetyt ilmoitukset käsitellään luottamuksellisina käsittelyyn nimetyn tiimin toimesta. Kun jätät ilmoituksen ilmoituskanavaan, saat koodin, jonka avulla voit seurata ilmoituksen käsittelyä ja käydä anonyymiä viestinvaihtoa käsittelijän kanssa.

 

Jätä ilmoitus tästä ›